• nybjtp

Aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD): Forbedrer pasientsikkerheten med LIRENs fallforebyggende løsninger

Aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD) er en ledende årsak til synstap blant personer i alderen 50 år og eldre.Denne kroniske øyesykdommen påvirker makulaen, den sentrale delen av netthinnen, og svekker sentralsynet som er nødvendig for aktiviteter som lesing og kjøring.Som en produsent av helseprodukter i Kina, tilbyr LIREN Company Limited omfattende fallforebyggende løsninger for å øke sikkerheten for personer med AMD.Vår produktportefølje inkluderersengesensorputer,stolsensorputer,sykepleieranropsmottakere,personsøkere,gulvmatter, ogmonitorer.

h1

Forstå aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD)

AMD forekommer i to former: tørr og våt.Tørr AMD er mer vanlig og utvikler seg sakte, mens våt AMD er mindre vanlig, men forårsaker raskt synstap.Symptomer inkluderer:
● Uskarpt syn:Vanskeligheter med å se detaljer tydelig.
●Mørke flekker:Sentralsyn kan ha mørke eller tomme områder.
● Forvrengt syn:Rette linjer kan virke bølgete eller skjeve.

Innvirkning av AMD på mobilitet

Synsforstyrrelsen forårsaket av AMD påvirker en persons evne til å navigere i miljøet betydelig, og øker risikoen for fall.Dårlig syn kan føre til vanskeligheter med å gjenkjenne farer og hindringer, noe som kan være farlig, spesielt i ukjente omgivelser.

LIRENs omfattende fallforebyggende løsninger

For å redusere risikoen for fall, tilbyr LIREN en rekke produkter designet for å sikre sikkerheten til personer med AMD.Våre løsninger gir kontinuerlig overvåking og rettidige varsler til omsorgspersoner, noe som forbedrer pasientsikkerheten betydelig.

Sikrer sikkerhet med sengesensorputer

Vårsengesensorputeroppdage når en pasient prøver å komme seg ut av sengen, og sender umiddelbare varsler til omsorgspersoner.Denne rettidige intervensjonen er avgjørende for AMD-pasienter som kanskje ikke ser potensielle farer klart, og sikrer rask assistanse og forhindrer fall.

Kontinuerlig overvåking med stolsensorputer

Vårstolsensorputersørge for kontinuerlig overvåking av pasienter som sitter i stoler eller rullestoler.Disse putene varsler omsorgspersoner hvis en pasient prøver å forlate setet sitt uten hjelp, noe som sikrer konstant tilsyn og reduserer risikoen for fall.

Effektiv kommunikasjon med mottakere og personsøkere

Kommunikasjon er avgjørende for å ta vare på personer med AMD.Vårsykepleieranropsmottakereogpersonsøkeregjør det mulig for pasienter å raskt varsle omsorgspersoner når de trenger hjelp, noe som sikrer rettidig hjelp og øker sikkerheten.

h2

Fallforebygging med gulvmatter

Vårgulvmatterer strategisk plassert i høyrisikoområder, for eksempel ved siden av sengen eller på badet.Disse mattene oppdager trykk og varsler omsorgspersoner når en pasient tråkker på dem, noe som muliggjør rask intervensjon og forhindrer potensielle fall.

Sanntidsovervåking med avanserte skjermer

Kontinuerlig overvåking er avgjørende for sikkerheten til personer med AMD.Vårmonitorergi sanntidsdata om pasientens bevegelser og tilstander, slik at omsorgspersoner kan reagere umiddelbart på tegn på nød eller uovervåket bevegelse.

Integrering av LIRENs produkter i pleieplaner

Å integrere LIRENs fallforebyggende produkter i pleieplaner for personer med AMD kan forbedre deres sikkerhet og livskvalitet betydelig.Våre løsninger er brukervennlige og svært effektive, og sikrer at pasienter kan opprettholde sin uavhengighet samtidig som de er beskyttet mot fallrelaterte skader.

Sammendrag

Håndtering av aldersrelatert makuladegenerasjon krever en omfattende tilnærming som inkluderer flittig omsorg og effektive fallforebyggende strategier.LIREN er dedikert til å tilby innovative løsninger som dekker de unike behovene til individer med AMD.Ved å innlemme vårsengesensorputer,stolsensorputer,sykepleieranropsmottakere,personsøkere,gulvmatter, ogmonitoreri helsevesenet kan vi redusere risikoen for fall betraktelig og forbedre den generelle omsorgen og sikkerheten til personer med AMD.

Tilmedisinsk utstyr nær meg, besøkwww.lirenelectric.comfor å lære mer om produktene våre og hvordan de kan forbedre helseinstitusjonens fallforebyggende program.Våre produkter er tilgjengelige gjennommedisinsk utstyr og forsyninger i nærheten av meg, som sikrer at anlegget ditt har tilgang til de beste fallforebyggende løsningene.I tillegg integrerer våre løsninger medhjemmesikkerhetsystemer kan ytterligere forbedre pasientenes sikkerhet og velvære.

LIREN søker aktivt etter distributører å samarbeide med i nøkkelmarkeder.Interesserte oppfordres til å ta kontakt viacustomerservice@lirenltd.comfor flere detaljer.


Innleggstid: 24. juni 2024